Cel mai vestit vânzător din lume - Ediţia a II-a

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: The Greatest Salesman in the World. Part II: The End of the Story

Traducător: Lucian Popescu

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 216

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-973-669-576-6

Cel mai vestit vânzător din lume - Ediţia a II-a

Autor: Og Mandino

Cărţi Cheie
Stoc epuizat
19,27 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • „Plină de inspiraţie! Una dintre cele mai înălţătoare motivante cărţi pe care le-am citit vreodată!“

  Norman Vincent Peale
  Prima parte a frumoasei poveşti a lui Hafid, cel mai vestit vânzător din lume, a cunoscut un imens succes, fiind vândută în peste 9 milioane de exemplare. În câţiva ani de la apariţie, oricine auzise de ea dorea să se inspire din povestea vieţii lui Hafid şi să cunoască succesul şi împlinirea cu ajutorul celor 10 pergamente ce-l iniţiaseră pe cel mai vestit vânzător din lume.
  La douăzeci de ani de la debut, eroul cărţii intrase deja în legendă, iar creatorul acestuia era asaltat de cititorii ce doreau să afle continuarea poveştii. Astfel s-a născut cea de a doua parte a cărţii. Eroul ne lasă moştenire pilda vieţii sale şi propria-i înţelepciune.
  Citiţi şi bucuraţi-vă; întâmplările şi învăţăturile pe care le veţi găsi în această carte vă vor însoţi paşii oriunde veţi dori să vă îndreptaţi.
  Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem.
  Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută tocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei care doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.