Sâmbătă, 24 martie 2018, ora 11:00, Curtea Veche Publishing și Libraria Donaris Galati îi invită pe cei mari și cei mici deopotrivă la o lansare specială: cel mai nou volum din Calatoriile lui Erus, „Erus și Valea Generozității”, scris de Alec Blenche, cunoscutul consilier în nutriţie şi fondatorul site-ului Viața verde viu. Alături de autor va vorbi și Alina Elena Golăeș, creatoarea blogului ReginaMama și susținătoarea Atelierelor de Storytelling din Galați.

Evenimentul este găzduit de către Librăria Donaris din Galați (Str. Nicolae Bălcescu nr. 26). Intrarea este liberă pe bază de rezervare la telefon 0743 494 829.

După ce a învăţat ce este răbdarea în urma întâmplărilor prin care a trecut în Valea magică a Răbdării, Erus descoperă cât de importantă este generozitatea, în timpul drumeţiei sale prin valea cu acelaşi nume. Călătoria sa este plină de învăţăminte şi de poveţe, dar şi de momente hazlii. Ilustraţiile de excepţie ale Doinei Zavadschi îi vor transpune pe cei mici într-o lume de basm, învăţându-i cât de importante sunt bogăţiile naturii, soarele, aerul, apa și pământul şi, mai ales, cât de importantă este generozitatea.

„Erus și Valea Generozităţii” este al doilea volum dintr-o serie de patru: primul – „Erus şi Valea Răbdării” – a apărut la Curtea Veche Publishing în 2016, iar restul vor apărea în viitorul apropiat, Erus urmând să treacă şi prin alte văi magice, precum Valea iubirii.

Volumul de faţă se adresează copiilor între 5 şi 12 ani, dar şi copiilor ascunşi în toţi adulţii. Despre prietenie, familie și cât de bine este să dăruiești, toate învăţăturile care pot fi descoperite în ea nu au vârstă. Erus și Valea Generozităţii cuprinde două cântecele frumoase: „Eroii generozităţii“ şi „Mierea“, ce pot fi ascultate şi pe site-ul oficial al cărţii,www.calatoriileluierus.ro.

„Erus și Valea Generozităţii” de Alec Blenche este disponibilă pe site-ul Curtea Veche Publishing și în librăriile din țară.

Sponsor: ApiLand
Partener: Libraria Donaris Galati

Partener monitorizare presă: Klarmedia