Vă invităm cu drag pe 29 octombrie la Cultivarea inteligenței parentale prin curaj, compasiune și conectare un eveniment organizat de Pagina de Psihologie, împreună cu Salvați Copiii și Mozaic Media, dedicat tuturor celor interesați de îmbunătățirea sănătății relaționale a familiei. O întâlnire pentru părinți, bunici, educatori, bone sau specialiști din zona psihologiei/psihoterapiei și nu numai, alături de Gáspár György, Paula Herlo, Urania Cremene și Diana Stănculeanu.

Părinții și îngrijitorii din zilele noastre au șansa de-a cultiva flexibilitatea, receptivitatea și reziliența copiilor de azi și a adulților de mâine, dacă își ajustează stilurile parentale prin dezvoltarea inteligenței parentale.

Te invităm să te gândești, chiar acum, preț de câteva secunde la:

• Cum ar arăta viața ta acasă, dacă te-ai putea conecta mai ușor la copiii tăi, stârnindu-le atenția, curiozitatea și receptivitatea față de ceea ce este important pentru voi ca familie?
• Cum ar fi, dacă ai observa că între voi există o mai bună cooperare?
• Cum ar fi, dacă ați înlocui, cu toții, rigiditatea sau dramele emoționale cu starea de prezență conștientă și flexibilitatea psihologică?
• Cum ar fi, dacă adolescenții și copiii și-ar putea exprima mai ușor propriile emoții și sentimente, evitând astfel certurile și discuțiile inutile?
• Cum ar fi să știi exact ce să-i spui copilului, pentru ca creierul acestuia să treacă de la starea de reactivitate la cea de receptivitate?
• Cât ați fi cu toții de fericiți dacă tu, ca adult, ai avea informații corecte și validate științific despre ceea ce este sănătos și ce este nociv pentru starea de bine a familiei tale?

Detalii și înscrieri aici.