Un îndemn la fericire și o lecție despre arta de a trăi prezentul, așa s-ar putea descrie pe scurt noua carte a Mirelei Retegan, apărută la Curtea Veche Publishing. Cunoscuta fondatoare a fenomenului Zurli, cu o fascinantă poveste de viață, va lansa volumul “Astăzi este despre astăzi” pe 24 aprilie începând cu ora 18.00 la Librăria Cărturești Carusel din București (Str. Lipscani, 55). Intrarea va fi liberă.

Participanții la eveniment vor fi așteptați cu surprize. Alături de autoare vor povesti despre carte directoarea editurii, Irén Arsene Máté, și psihoterapeutul Gáspár György. Oficiile de gazdă vor fi făcute de Miruna Meiroșu, PR Manager Curtea Veche Publishing.

“Astăzi este despre astăzi” ne îmbie prin fiecare pagină să rămânem în prezent. Fie că e vorba de viaţa de zi cu zi, de carieră, de libertate, de iubire sau de visurile noastre, trebuie să căutăm mereu partea frumoasă a lucrurilor şi să înlocuim aşteptarea printr-un pas făcut înainte.

Scrise într-un stil viu, direct și lipsit de false menajamente, reflecţiile Mirelei Retegan sunt izvorul unei nepreţuite înţelepciuni de viaţă. Fascinante şi surprinzătoare, mărturisirile sale ne pun în faţă o adevărată oglindă, în care sufletele noastre se reflectă perfect. Dacă citim cu atenţie, dacă alegem să urmăm în profunzime firul neprevăzut al gândurilor sale, ne vom regăsi mereu pe noi înşine, cu propriile noastre ezitări şi incertitudini, cu dorinţele şi cu aşteptările noastre, cu toate surprizele plăcute şi neplăcute pe care ni le rezervă viaţa. Prietenoase și amuzante, dar atât de sincere, confesiunile sale despre copii, iubire şi credinţă, ca şi cele despre fericire, prieteni şi cotidian sunt semnul unui respect profund pentru viaţă şi pentru oameni. Învăţătura supremă pe care aceste confesiuni o transmit este: viaţa noastră e despre noi înşine şi nu trebuie să o lăsăm să ne scape printre degete.

„Lasăl pe ieri în spate cu toate emoțiile neplăcute. Iale doar pe cele care țiau făcut bine și alege să privești Partea Bună din tot ce ți sa întâmplat. Fii tu Partea Bună din viața ta și a celor pe care îi întâlnești. Pentru ieri e prea târziu, pentru mâine e prea devreme. Astăzi se întâmplă doar astăzi. Astăzi e despre astăzi.

(Mirela Retegan)

Mirela Retegan. Autor, blogger, mamă, antreprenor, influencer, antrenorul părinților, prieten, luptător pentru libertate, om de televiziune, om. De o complexitate umană și profesională rar întâlnită, de o sensibilitate uneori prea puternică, puternică și vulnerabilă în același timp, iubită și invidiată câteodată, formator de oameni, opinii și caractere, Mirela Retegan este un personaj, o personalitate, un magnet. Atrage succesul, evenimentele și oamenii de calitate. Ne place să îi fim în jur, să ne lăudăm cu prezența ei și să vedem cum mișcă lumea. Întotdeauna mai sus, întotdeauna într-un fel pozitiv, orice fel de energie, bună sau rea, devine combustibil pentru naveta pe care o îndreaptă, ca un autentic căpitan, spre stele. “Astăzi este despre astăzi”, un volum de gânduri și provocări, o carte despre prezent și priorități. A se citi cu mintea și cu inima deschise.

Cartea “Astăzi este despre astăzi” este disponibilă pe www.curteaveche.ro și în librăriile din toată țara la prețul de 29 de lei.

Klarmedia, partener monitorizare presă