Curtea Veche Publishing alături de Facultatea de Istorie și Filosofie și Școala Doctorală de Relații Internaționale și Studii de Securitate din cadrul Universității Babeș-Bolyai, vă invită joi, 23 martie 2017, începând cu ora 11.00, la o prezentare de carte regală în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României. În cadrul evenimentului va fi prezentat volumul semnat de Alteța Sa Regală, „Regalitatea, astăzi”, apărut la Curtea Veche Publishing. Intrarea este liberă.

La eveniment va lua cuvântul, alături de Alteța Sa Regală Principele Radu al României, prof. univ. dr. Michael Shafir de la Facultatea de Istorie și Filosofie, decorat de Majestatea Sa Regele Mihai I al României cu Medalia pentru Loialitate în 2010, iar oficiile de gazdă vor fi făcute de cercetător științific gradul I dr. Lucian Năstasă-Kovacs, cercetător al Institutului de Istorie al Academiei Române și director al Muzeului de Artă din Cluj. Prezentarea va avea loc în Aula Regele Ferdinand a Institutului de Istorie George Barițiu (strada Napoca nr. 11, etaj 1) și va fi urmată de o sesiune de autografe.


Volumul „Regalitatea, astăzi”, apărut la Curtea Veche Publishing, privește din perspectivă istorică și europeană atât situația monarhiei ca formă de guvernământ, cât și Casa Regală ca instituție. Cititorii pot afla din aceste pagini detalii inedite despre legăturile Casei Regale a României cu celelalte case regale din Europa și, de asemenea, despre cele mai importante evenimente istorice care s-au petrecut în țara noastră, în ultimii 150 de ani – de când datează monarhia română.
Volumul este disponibil pe site-ul editurii www.curteaveche.ro și în librăriile din țară, alături de celelalte titluri din colecția Cărți Regale, la prețul de 28.90 lei.
Acest eveniment este realizat cu ajutorul partenerilor: Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, Clubul Monarhiștilor Clujeni, Facultatea de Istorie și Filosofie, Școala Doctorală de Relații Internaționale și Studii de Securitate din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj Insider, Cluj Today, sportincluj.ro, Transylvania News și Unesco România.
Partener monitorizare presă: Klarmedia