Ne bucurăm să anunțăm norocoșii câștigători ai campaniei “Primește mingea de la Horia Tecău!”, organizată în perioada 15-28 februarie la nivel național.

Timp de două săptămâni, micii cititori ai cărți “Viaţa în ritm de tenis” semnată de Horia Tecău, au avut şanşa de a câştiga o minge cu autograful celebrului tenismen. În această perioadă, cei ce au cumpărat cartea semnată de Horia Tecău din librăriile și de pe site-urile partenerilor noștri, au intrat automat în cursa pentru câștigarea unei mingi cu autograful celebrului tenismen.

 

Prin intermediul acestui concurs lansat de Curtea Veche Publishing alături de partenerii săi, cei mai norocoși participanți au fost recompensați cu câte o minge semnată de Horia Tecău, în urma tragerii la sorți prin intermediul site-ului http://random.org/.

Credit foto Librăria Mihail Sadoveanu

Mulțumim susținătorilor media pentru sprijin și librăriilor partenere ce ne au fost alături în această campanie: carturesti.ro, Cărturești București AFI, Cărturești București Băneasa, Cărturești București Promenada, Cărturești București Verona, Cărturești București Carusel, Cărturești București Parklake, Cărturești Constanța, Cărturești Timișoara Iulius Mall, Librăria nr.88 – Mihail Sadoveanu, dol.ro, eMag.ro, Librăria Mihai Eminescu București, librariaeminescu.ro, Humanitas Cișmigiu, Humanitas Galați, Humanitas Auchan, libris.ro, Libris Brașov, Prăvălia cu cărți Constanța.

Vă mulțumim tuturor celor care ați participat la această campanie, sperăm că veți reveni cu mare drag la cărțile Curtea Veche Publishing.

Aici puteți consulta lista câștigătorilor. Premiile pot fi ridicate din librăriile de unde a fost achiziționată cartea “Viaţa în ritm de tenis”. Pentru detalii suplimentare, ne puteți scrie la adresa concurs@curteaveche.ro.

 

Diverta

Cornel Gligu

Mădălina Stanciu

Cărturești București AFI

Larisa Radulian

Cărturești București Băneasa  

Crișan Radu

Cărturești.ro

Liliana Vuia-Arad

Ion Daniela-București

Prăvălia cu cărți    

Clitici Anca

Matac Daniela

Libris Brașov  

Manuela Iliuța-București

Mirica Rebeca-Brașov, jud. Brașov

CLB 88 București

Tîțu Anca Alexandra- București

Librăria Eminescu București

Ene Victor

eMag.RO

Diana Stafie-Moinești, jud. Bacău

Kazina Marin- Pitești

Dinu Alexandru- București

Mirela Dinicoiu- București