În perioada 23-26 martie 2017, în Germania, va avea loc Târgul de Carte de la Leipzig, unul dintre cele mai cunoscute și mai importante evenimente dedicate pieței editoriale din lume.

Anual, sunt prezentate toate genurile literare de la literatura pentru copii la romane sau memorialistica, fiind așteptați peste 2.000 de expozanți veniți din 42 de țări.

În 2017, România va fi reprezentată de importante nume ale literaturii contemporane, printre care și Adina Rosetti, autor Curtea Veche Publishing, cea care s-a remarcat prin romane de actualitate și literatură pentru copii. În cadrul acestui târg de carte autoarea cărților pentru copii va participa la două paneluri.

Credit foto: Miluță Flueraș

Vineri, 24 martie, va avea loc panelul Filip Florian prezintă doi tineri autori români, în cadrul căruia va fi prezentă și Adina Rosetti. Întâlnirea va avea loc la standul României, între 16.00 și 17.00.

Sâmbătă, 25 martie, autoarea va participa în cadrul evenimentului Povești colorate. Noua literatură pentru copii din România, ce va avea loc tot la standul țării noastre, între 12.00 și 13.00. Aici Adina va vorbi și despre cele două cărți dedicate copiilor și apărute la Curtea Veche Publishing, Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul și De ce zboara vrăjitoarele pe cozi de mătură.

Printre cei care vor mai participa la acest târg, se numără autori ca Mircea Cărtărescu, Filip Florian sau Simona Sora.