Irén Arsene Máté, co-fondatoarea Curtea Veche Publishing și Președintă a Asociației Curtea Veche, va vorbi despre leadership-ul feminin miercuri, 15 martie 2017, în cadrul Conferinței ADN Antreprenor. Evenimentul este organizat de revista Biz, brand ce reunește o puternică comunitate de antreprenori care activează atât online, cât și offline. De asemenea, revista Biz este și deținătoarea legendarului premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiție internațională de design.

Credit foto: Ovidiu Moisin

Conferința care va avea loc la Radisson Blu Hotel reuneşte, într-o dezbatere despre provocările şi oportunităţile antreprenoriatului în România, întreprinzători în plină dezvoltare, oameni cu viziune, dar și antreprenori cu experiență. În cadrul acesteia vor exista mai mulți speakeri ce vor împărtăși din experiența mediilor în care activează. Vor fi dezbătute cele mai eficiente strategii de dezvoltare, provocările şi oportunităţile pe care le oferă mediul de afaceri românesc în 2017, dar şi metodele de finanţare adaptate tipului de business ales.

Credit foto: Arhivă personală

 

Mai multe detalii despre program şi speakerii acestei conferințe găsiţi pe site-ul evenimentului ADN Antreprenor: http://www.revistabiz.ro/adnantreprenor2017.