Sunteți adepții unei alimentații raw vegane sau doriți să aflați mai multe despre aceasta? Dacă răspunsul este unul afirmativ, vă invităm să luați parte la Raw Generation Expo, cel mai mare eveniment din țară bazat pe documentarea și promovarea unui stil de viață raw vegan.
În cadrul ediției cu numărul doisprezece a Expoziției Naționale Raw Generation aveți ocazia să aflați multe lucruri interesante și utile despre îngrijirea sănătății, despre alimentația sănătoasă și raw vegană din cadrul atelierelor, dar și din cărțile semnate de Ligia Pop, pe care le puteți găsi la standul Curtea Veche Publishing. Printre acestea amintim Germeni și vlăstari, Rețete vegane fără foc (laureat a Gourmand World Cookbook Awards) și ultimul titlu semnat de autoare, Jurnal de sarcină. Aceasta din urmă este o carte dedicată tuturor femeilor, fie că vorbim aici de cele vegetariene, vegane sau raw vegane, care doresc să introducă, pe lângă alimentația tradițională, și surse vegetale de nutrienți complecși, oferindu-le totodată sfaturi care să le faciliteze sarcina și nașterea.

 

Evenimentul organizat de Ligia Pop, raw food chef și Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie în România, va avea loc între 11-12 martie, la Romexpo, în pavilonul C6. Expoziția va dura două zile și va fi deschisă publicului între orele 10:00-19:00 în ambele zile.

 

Intrarea la eveniment se face prin achitarea unei taxe de intrare în valoare de 5 lei, la intrarea în Pavilionul C6.
Mai multe detalii puteți afla aici: http://rawgenerationexpo.com/