De ce kilogramele pot fi pierdute doar prin câștigarea unor grame de fericire? Curtea Veche Publishing pregătește o nouă carte semnată de Valentin Vasile, cunoscutul specialist în nutriție sportivă și fitness, fondator al programului Revvolution. “Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului” este o carte-mărturie despre importanța echilibrului în alimentație și a cunoașterii de sine. În perioada 20-27 februarie, cartea va fi disponibilă pentru precomandă cu autograful autorului exclusiv pe www.curteaveche.ro.  

Valentin Vasile pledează pentru o schimbare a stilului de viață, a modului în care oamenii se raportează la mâncare și nu pentru un regim pe care să îl abandoneze odată ce au atins numărul de kilograme dorit. Printre cei care au apelat de-a lungul timpului la expertiza lui Valentin Vasile se numără Virgil Ianțu, Adi Despot, Feli Donose, Zoli Toth și Marius Manole. De altfel, ultima săptămână a însemnat o serie de #confesiuni pe Facebook ale acestora legate de slăbiciunile alimentare pe care doar Valentin Vasile îi poate ajuta să le țină sub control.

Cu rezultate spectaculoase în practică și numeroase specializări în nutriție sportivă și nutriție pentru pierderea greutății, între care o diplomă a Academiei Americane I.S.S.A. (International Sports Sciences Academy),  Valentin Vasile dezvăluie în “Confesiunea unui nutriționist“ aspectele complexe implicate de procesul pierderii în greutate. Cartea, în curs de apariție la Curtea Veche Publishing, aduce în fața cititorilor, sub forma unei mărturii, temerile și slăbiciunile autorului, în vederea evidențierii importanței legăturii dintre efortul fizic susținut de către o persoană și starea psihică de care aceasta se bucură în acel moment.

<<Dacă în primul volum pe care l-am semnat, “Stil de viață, nu dietă”, am încercat să împărtășesc cu voi toate mecanismele hrănirii sănătoase pe care le-am aflat în ultimii 20 de ani,  acum vreau să vă vorbesc despre mecanismele interioare care ne împiedică să slăbim și să ducem o viață sănătoasă.>> (Valentin Vasile)

VALENTIN VASILE a urmat studii de biomecanică corporală la Federaţia Română de Culturism și Fitness și Școala Naţională de Antrenori, după care s-a specializat în nutriţie sportivă și nutriţie pentru pierderea în greutate la I.S.S.A. (International Sports Sciences Academy. Pentru că și-a dorit să încerce și să știe din cât mai multe discipline sportive, în continuare a urmat cursuri și a acumulat certificări în cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament funcţional, khai-bo, antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga), aqua gym și diverse cursuri de dezvoltare personală și coaching (Process Communication Model).

A absolvit cursurile academiei americane I.S.S.A., obținând astfel certificarea internaţională în nutriţie pentru pierderea în greutate și nutriţie sportivă. În acest moment este coordonatorul proiectului Revvolution, un sistem holistic de remodelare corporală care funcționează după un concept creat de Valentin Vasile, care îmbină sportul, nutriția și psihonutriția, precum și alte instrumente ajutătoare în procesul de adoptare a unui stil de viață sănătos.

 

Cartea “Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului” este disponibilă pentru precomandă la prețul de 27 lei pe site-ul editurii Curtea Veche: http://www.curteaveche.ro/confesiunea-unui-nutritionist.html.

Klarmedia, partener monitorizare presă