La finalul anului 2016, am publicat o carte cu povești fantastice și personaje năzdrăvane, “Erus și Valea Răbdării”, scrisă de Alec Blenche și minunat ilustrată de Doina Zavadschi. Cei mici s-au împrietenit cu Pac și Mac și l-au însoțit pe fiul Împăratului într-o călătorie inițiatică în care au aflat ce înseamnă răbdarea, toleranța, dragostea pentru familie, și – nu în ultimul rând – mâncarea sănătoasă.

Vă mulțumim pentru cuvintele calde legate de carte. Câțiva cititori ne-au semnalat însă și faptul că anumite volume au avut unele pagini dezlipite. Întrucât ne dorim ca toți cititorii să aibă o lectură cât mai plăcută și ținem foarte mult la calitatea produselor noastre editoriale, îi rugăm pe cei care au achizitionat cărțile cu defect de producție să ne contacteze pe adresa distributie [at] curteaveche [punct] ro sau la numărul de telefon 021 260 22 87  (lu-vi, 9.00-17.00) și să ne trimită cărțile respective pe adresa Str. Aurel Vlaicu nr 35, sector 2, corp B, București, pentru a putea înlocui volumele cu unele care nu prezintă defecte.

Vă asigurăm că pentru Curtea Veche Publishing este foarte importantă calitatea cărților publicate, de aceea vă mulțumim pentru semnalarea acestor cazuri. Vă asigurăm de faptul că ele sunt singulare, cauzate de o eroare la tipografie. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create, vă mulțumim pentru înțelegere și așteptăm mesajele dumneavoastră.

ERUS CITATE