Noua carte a cunoscutului chef, om de media și blogger culinar Adi Hădean, #24centimetri, a fost un real succes încă de la început. În nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, a fost vândută în 2000 de exemplare, epuizându-se primul tiraj. Volumul a beneficiat și de o campanie de teasing unde 24 de bloggeri și oameni din media, printre care Andreea Esca, Vlad Petreanu, Dana Rogoz, Mazilique și Chinezu, au răspuns întrebării La ce sunt buni #24centimetri? 

img_3839

Pentru că a vrut să le mulțumească celor care au fost alături de el în această aventură, Adi a organizat o surpriză pentru prietenii și colaboratorii săi, invitându-i într-un cadru relaxat, la restaurantul Stradale. 

Adi Hădean a fost miercuri, 14 septembrie, gazda perfectă pentru prietenii săi. Chefi, oameni de televiziune și apropiați i-au fost alături la prezentarea volumului #24centimetri, prilej numai bun pentru a se reîntâlni și povesti.

Andreea Esca, Vlad Petreanu, Camelia Șucu sau  Chef Foa sunt doar câteva nume care și-au dorit să îi fie aproape lui Adi în această zi importantă pentru el.

Emoționat, celebrul bucătar le-a povestit celor prezenți că această carte este un volum sincer, scris exact în concordanță cu personalitatea lui. Cartea nu este una de bucate, ci o scriere personală.  E o carte numai bună pentru a răspunde multor întrebări pe care le-a primit de-a lungul timpului. Cum a început – spălând, și de zece ori pe zi, podelele bucătăriei din casa bunicilor –, cum a aflat secretele organizării și ale falimentării unui restaurant – într-o încăierare de pomină –, cum se alcătuiește meniul unui Irish pub – creând câteva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot și la fel de voit stâlcit irlandez („O’Ceapă“, „O’Felie“, „O’Tonă“ și „O’Bama“) –, cum e din interior un show de televiziune – muncind de la șapte dimineața și încheind seara târziu cu un pahar de prosecco, fără să fie nevoie să arunci cu farfurii în concurenți ș.a.m.d. Un șir de lecții – de gătit și de viață.

14349214_10202072529651260_1687280441_n

Cei prezenți s-au bucurat de gustările pregătite de Chef Foa și colegii săi.

Volumul #24centimetri este disponibil exclusiv pe site-ul Curtea Veche Publishing la pretul de 29 lei.

Credit foto: Mihai Iorga