Dacă doriți să aflați mai multe despre alimentația raw-vegană, vă invităm la cea de-a unsprezecea ediție a Raw Generation Expo, cel mai mare eveniment din România de acest gen.

In aceasta toamna, sunt organizate in premiera, patru editii ale expozitiei , in patru orase diferite din tara, și anume:

Bucuresti: 3-4 septembrie, orele 10-19, Pavilionul C3, Romexpo (detalii aici)
Brasov: 22-23 octombrie, orele 9-19, Lux Divina (detalii aici)
Iasi: 5-6 noiembrie, orele 9-19, Sala Magnum, Hotel International (detalii aici)
Cluj: 19-20 noiembrie, orele 10-19, Transylvania College (detalii aici)

Panou-2x2m-Romexpo-web

Curtea Veche Publishing va fi prezentă la Raw Generation Expo din București cu volumele Ligiei Pop. Cel mai recent dintre acestea, Jurnal de sarcină – Ediția a II-a, revizuită și adăugită, oferă sfaturi pentru o naștere fără frică și pentru un bebe sănătos.

Bine cunoscută specialistă în dieta raw vegană, autoare a mai multor volume culinare de succes axate pe „hrana vie“, Ligia Pop ne oferă de această dată o carte inedită, împărtăşindu-ne o experienţă fascinantă din viaţa personală – este vorba despre naşterea propriei sale fetiţe, Sophie Vanessa. Considerând că aducerea pe lume a unui copil constituie cel mai important şi mai emoţionant eveniment din existenţa unui cuplu, autoarea a adunat asiduu, timp de peste un deceniu, informaţii care aveau să-i fie de folos în cursul sarcinii şi, ulterior, în creşterea bebeluşului. Deoarece, dincolo de teorie, le-a pus nemijlocit în practică, Ligia Pop doreşte ca pe această cale să le ajute pe tinerele care se pregătesc să devină mame, oferindu-le o mulţime de îndrumări.

La 36 de ani, Ligia Pop este autoarea a șase cărţi: Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă,Diversificarea raw și vegană, Reţete vegane fără foc, Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie, Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi şi Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naştere naturală şi un bebe sănătos. Activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef. Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian.

Programul celor două zile de conferințe de la București:

SÂMBĂTĂ

11:00-12:30 – Atelier de hrană vie cu raw chef Alina Barbu;
13:00-14:30 – Terapie naturopată și alimentație în probleme autoimune, hasimoto și scleroză multiplă – Emese Magdás, trainer gimnastică intimă și terapeut de echilibru hormonal;
15:00-16:00 – “Încarcă-te cu energie! Mănâncă sănătos” – Anca Alina Ionescu, Consultant pentru viață sănătoasă “Tanar și Sanatos”;
16:00-18:00 – “Aplicaţii în psihologia enviromentală, turism și alimentație raw vegan” – Constantin Serban, Psiholog clinician și Art terapeut, Asociația Ecologică Turismverde.

DUMINICĂ

10:00-10:45 – Deshidratarea – Tips & Tricks – Inginer Cezar Proca, designerul deshidratorului Biofuture;
11:00-12:00 – “Art terapie verde – Raw GreenArts Therapy” – Adela Talpes, Asociația Ecologică Turismverde;
12:30-14:00 – Terapie naturopată și alimentație în probleme feminine precum fibroame uterine, endometrioză și sindromul ovare polichistice – Emese Magdás, trainer gimnastică intimă și terapeut de echilibru hormonal;
14:00-15:00 – “Detoxifierea și alimentația – armonia corpului de la nivel celular” – Cristian Stănculescu, Specialist în Detoxifiere și Toxicologie;
15:00-16:00 – “Să învățăm să germinăm pentru un plus de sănătate” – Ligia Pop, organizatorul expoziției, autor a 6 cărti de specialitate, raw chef și consilier în nutriție.
Vă așteptăm cu drag și vă dorim o viață sănătoasă și plină de împliniri!