Lansare Godina BookfestMarian Godină, agentul de circulație brașovean care a schimbat imaginea asupra meseriei de polițist rutier, revine în atenția cititorilor după succesul înregistrat cu volumul “Flash-uri din sens opus”, de data aceasta însă cu o carte pentru copii. “În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!” va fi lansată sâmbătă, 4 iunie, începând cu ora 16:00, la standul Curtea Veche Publishing din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, Romexpo, Pavilionul C2.

Cartea, sugestiv ilustrată de Alexia Udriște și apărută cu sprijinul Lidl România, explică pe înțelesul celor mici ce înseamnă această meserie și care sunt regulile de circulație.  Tot în cadrul Bookfest 2016, presa este invitată la o conferință cu Marian Godină ce va avea loc miercuri, 1 iunie.

Marian și Luca, un băiețel de șase ani tare curios să afle ce presupune meseria de polițist, sunt personajele principale ale volumului. Cei doi se împrietenesc și carismaticul om al legii îi explică celui mic ce este mașina de poliție, ce înseamnă numărul unic de urgență 112 sau care sunt responsabilitățile unui agent de circulație. Aflând toate acestea, Luca își dă seama că polițistul este prietenul copiilor, care îi ajută la greu. Toate acestea sunt povestite pe înțelesul copiilor, ajutându-i pe aceștia să își contureze o percepție corectă despre meseria de polițist.

“Am spus dintotdeauna că polițistul este și trebuie să fie perceput drept prietenul copiilor, astfel încât în situații periculoase sau dificile cei mici să știe la cine să apeleze pentru ajutor”.

(Marian Godină)

Prima carte a lui Marian Godină, “Flash-uri din sens opus”, apărută tot la Curtea Veche Publishing, a devenit un bestseller încă înainte de a apărea fizic pe piață, în total înregistrând vânzări de peste 40.000 exemplare.

Volumul  “În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!“ poate fi achiziționat de pe site-ul www.curteaveche.ro și din librăriile din toată țara la prețul de 35 de lei.