Pe 1 iunie, la standul Curtea Veche Publishing sărbătorim cu drag Ziua Copilului! Îi așteptăm pe cei mici la standul editurii cu minim 50% reducere la 99% dintre volumele pentru copii, invitați speciali și multe alte surprize!

Curtea Veche Publishing îi invită pe cei mici să ia parte la sărbătoarea Poveștilor de Vacanță organizată la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2016, care va fi deschisă pe 1 iunie alături de autoarea Mădălina Corina Diaconu și ilustratorul Mihai Ionuț Grăjdeanu. Împreună vom porni într-o poveste minunată și vom afla lucruri interesante, descoperind cel de al doilea volum de “Mandale dacice”.

Așadar, miercuri, 1 iunie 2016, vă invităm începând cu ora 11:30 la atelierul de povestit și ilustrat pentru copiii cu vărste cuprinse între 7 și 14 ani, unde vom colora mandale ce ilustrează elemente din civilizația dacică. Vom înţelege simbolurile venerate de străbunii noştri şi vom afla rădăcinile credinţelor noastre actuale. Putem vedea viitorul privind în oglinda trecutului. Atelierul va avea loc la standul editurii, pavilion C2, în cadrul Romexpo.

Invitatie_Mandale Bookfest [2016]-01

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii la adresa evenimente@curteaveche.ro până marți, 31 mai.

De ce să colorăm mandala? Cele mai bune idei ne vin atunci când nu ne gândim la ele. Pentru că mintea se relaxează şi vede totul dintr-o perspectivă inedită. Mandala e un joc pentru minte şi ochi. Făcută din forme şi culori, e o poartă magică spre un tărâm spiritual mai înalt. Vom ajunge astfel la echilibru interior şi armonie cu lumea înconjurătoare.

Volumul “Mandale dacice, vol. 2” este disponibil în magazinul online www.curteaveche.ro la prețul de 25 lei.

Programul complet al evenimentelor Curtea Veche Publishing la Bookfest 2016 îl găsiți pe blogul editurii.