Nu toți marketerii sunt mincinoși, însă câțiva dintre ei vor spune povești de 1 aprilie la Cluj-Napoca. Curtea Veche Publishing continuă seria Întâlnirilor OUTLIERS cu o lansare găzduită de Librăria Independentă Bookstory. Vineri, 1 aprilie 2016,  începând cu ora 18.30, câțiva dintre cei mai reputați specialiști locali vor dezbate cel mai recent volum al cunoscutului blogger Seth Godin, „Toți marketerii sunt mincinoși spun povești”.

Evenimentul se va desfășura în cadrul librăriei Bookstory (Bd. Eroilor nr. 6-8) cu participarea lui Călin Biriș, trainer și consultant Marketing Online și Digital Director la Loopaa Marketing Agency, și a Ioanei Căprar, Business Development Manager la Vitrina Advertising.

Seth Godin, autorul cărții apărute la Curtea Veche Publishing, este cel mai influent blogger din lume pe teme legate de afaceri și se situează constant printre primii 25 cei mai citiți bloggeri din orice categorie. El scrie despre revoluția postindustrială, propagarea ideilor, marketing, compromis, leadership și, mai ales, despre schimbare în mai toate domeniile vieții.

Volumul „Toţi marketerii sunt mincinoși spun povești”pune în lumină talentul de a spune povești autentice într-o lume sceptică. Controversată şi apreciată în acelaşi timp, noua carte al lui Seth Godin vă provoacă să gândiţi mai departe de reclamele comercializate la televizor, de numeroasele ad-uri de pe internet, şi să vă faceţi povestea auzită într-un mod autentic şi eficient. Fie că vreți să vă vindeți CV-ul, o idee de afacere, un produs revoluţionar sau să cunoaşteți mai bine strategiile aplicate asupra consumatorilor, „Toţi marketerii (sunt mincinoși) spun povești” este cartea cu care trebuie să începeți.

afis_Toti marketerii spun povesti_Outliers-03ÎNTÂLNIRILE OUTLIERS: idei sclipitoare pentru minți îndrăznețe

Prin colecția “Outliers”, Curtea Veche Publishing aduce titluri cu adevărat remarcabile de la acei autori care ies din rând pentru că sunt mereu cu un pas înaintea tuturor. Cărţile “Outliers” dezvăluie tendinţele societăţii, arată calea spre care se îndreaptă relaţiile interumane, economia mondială, cultura globală şi digitală şi, în consecinţă, viaţa noastră de zi cu zi.

Întâlnirile Outliers, provocate de Curtea Veche Publishing, aduc în fața minților îndrăznețe idei originale și profesioniști inovatori.

Cartea este disponibilă în librării și în magazinul online curteaveche.ro la prețul de 27 lei.