Dacă doriți să aflați mai multe despre alimentația raw-vegană sau pur și simplu să îi revedeți pe Ligia și Raoul Pop, vă invităm la cea de a zecea ediție a Raw Generation Expo. Cel mai mare eveniment din România de acest gen va avea loc în București sâmbătă și duminică, 19-20 martie 2016, între orele 9:00 și 19:00, în Pavilionul C6 al Complexului Romexpo.

Curtea Veche Publishing va fi prezentă la Raw Generation Expo cu volumele Ligiei Pop. Cel mai recent dintre acestea este „Rețete vegane fără foc“. De-a lungul mai multor ani, ea a experimentat reţete — pe care le-a adunat într-o carte, din dorinţa de a le dezvălui şi altora deliciile acestui fel de alimentaţie, numit frumos: raw food. Cartea nu le este dedicată doar celor care vor să elimine din hrana lor produsele de origine animală sau numai celor care intenţionează să pregătească în totalitate meniuri vegane crude. De aceste reţete se pot bucura toţi cei care doresc un stil de alimentaţie mai sănătos. Ligia Pop transmite mai departe sfatul lui Hipocrate: „Hrana să vă fie medicament.”

La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a șase cărţi: Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă, Diversificarea raw și vegană, Reţete vegane fără foc, Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie, Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi şi Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naştere naturală şi un bebe sănătos. Activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef. Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian.

Lista cu prezentările de sănătate și demonstrațiile culinare de la Raw Generation Expo:

prezentari-pg1

prezentari-pg2

prezentari-pg3 (2)

Biletul de intrare costă 5 lei, se achită la intrarea în pavilion, și este inclus automat în marea tombolă care va avea loc în seara zilei de 20 martie, de aceea va recomandăm să vă înregistrați la intrare, să păstrați biletul la îndemână și să consultați regulile tombolei. Premiul cel mare va fi un germintor automat EasyGreen iî valoare de 1.167 lei, oferit de BeOrganic.

Mai mult detalii despre eveniment puteți găsi aici.
http://rawgenerationexpo.com/2016/03/14/raw-generation-expo-editia-x-19-20-martie-2016-la-bucuresti/

Vă așteptăm cu mare drag!

RGE-Facebook-Header-2016