Curtea Veche Publishing te invită marți, 6 octombrie, la Librăria Cărturești pentru a lua parte la Pop-up Stories Club, începând cu ora 19:00. De această dată, la cea de-a patra întâlnire a clubului de lectură, în centrul atenției se va afla „Deadline”, romanul de debut al  Adinei Rosetti.

„Deadline” reprezintă modul prin care Adina Rosetti nuanțează conceptul de originalitate și de noutate în peisajul literar. Romanul pornește de la două cazuri reale: cel al unei fete, care a sfârșit tragic din cauza surmenajului dintr-o corporație și cel al artistului care deși creează colaje impresionante trăiește pe străzi.

Revista de povestiri a reușit să reunească invitați din cele două lumi prezentate în roman, și anume: cea corporatistă (Bülent Duagi- Product Manager la BitDefender) și respectiv, cea artistică (Cristina Ion- Regizor de teatru). Cei doi vor dezbate punctele cheie ale romanului și vor vorbi despre avantajele și provocările pe care fiecare le-a întâlnit în domeniul în care profesează.

Adina Rosetti construiește în romanul său mai multe lumi – a unei companii multinaţionale, a blocurilor, a unui oraş de provincie, a spaţiului virtual, a perioadei Ceauşescu – într-un mod extrem de inteligent şi veridic, motiv pentru care dezbaterea va fi la fel de plină de diverse perspective precum romanul.

Citiți mai multe despre eveniment aici și un interviu cu Adina Rosetti aici.