sursă foto: examenultau.ro

sursă foto: examenultau.ro

Ne amintim emoțiile dinaintea primului mare examen al vieții sau neliniștea cu care ne alegeam liceele ce aveau să ne formeze ca viitori adulți, și suntem bucuroși să vedem că prietenii noștrii de la examenultau.ro au venit cu o idee excelentă – o platformă online dedicată pregătirii pentru Evaluarea Națională.

Acesta este un examen important și plin de emoții pentru întreaga familie, atât pentru copilul tău, cât și pentru părinți. Intrarea la un liceu nepotrivit poate avea efecte neplăcute în ceea ce privește viitorul copilului tău.

Un eventual eșec poate conduce la: încredere în sine scăzută, un anturaj nepotrivit și chiar la studierea unor materii care nu sunt de competența sau pe placul lui. Iar toate acestea pot avea un impact mai mare: ratarea intrării la facultatea potrivită.

Platforma online ExamenulTau.ro cuprinde secțiuni de testare, învățare, recapitulare, evaluare, exersare, simulare examen și permite completarea cunoștințelor în mod orientat și rapid, prin identificarea eficientă a zonelor unde copilul tău obține punctaj mic.

De ce vă recomandăm ExamenulTau.ro pentru pregătirea pentru Evaluarea Națională la română sau matematică?
Preț accesibil: preț redus echivalent a 5 sedințe de meditații
Pregătire online: învață și testează interactiv cunoștințele în mediul online
În mișcare: platforma este disponibilă pe toate device-urile moderne: Desktop, Tabletă, Smartphone
Respectă programa de examen: acoperim materia de examen la matematică și română
Atractiv: teorie și exerciții în același loc: videoclipuri explicative, planșe de memorare, voci prietenoase și culori atractive

Produsul a fost realizat de o echipă numeroasă care a cuprins: profesori cu peste 15 ani experiență la catedră, profesioniști cu vastă experiență pedagogică, specialiști în tehnici de învățare, psihologi, graficieni, specialiști video, programatori.

În septembrie, promoția Back to School pentru pregătirea copilului tău este cu 20% mai accesibilă și echipa ExamenulTau.ro vă stă la dispoziție cu răspunsuri, la numărul de telefon: 0372 156 300.