Cartea mistică de bucate” este o carte de bucate cu totul inedită. O poartă culinară de intrare într-un univers ce-ți va deschide ochii asupra remarcabilei legături care există între hrana fizică și deșteptarea spirituală. Conține nu doar rețete originale și sfaturi pentru prepararea unor mese apetisante, ci și înțelepciune antică, trucuri practice, anecdote personale, descântece magice, ceremonii și ritualuri fascinante, toate menite să te ajute să trăiești delicios și să primești Spiritul în viața ta.

Află cum să folosești culorile în beneficiul tău:cartea_mistica_de_bucate_cop_1

Roșu pentru a-ți dinamiza viața:
Roșul stimulează organismul să răspundă printr-o acțiune directă. Alimentele roșii te vor umple cu energie, putere, curaj și consecventă. Sănătatea, vigoarea și sexualitatea sunt, de asemenea, asociate cu această culoare. Roșul îți poate fi de ajutor în combaterea asteniei, despresiei, temerilor și melancoliei. O sufragerie roșie stimulează apetitul; prin urmare, dacă ești la dietă, ar fi mai înțelept să eviți o asemenea cameră.

Galben pentru claritate în gândire:
Alimentele galbene stimulează intelectul și comunicarea. Culoarea este asociată cu rapiditatea în gândire, capacitatea de organizare, atenția la detalii, evaluarea, inteligența activă, fericirea, concentrarea și claritatea mentală.

Verdele pentru un plus de abundență:
Alimentele verzi pot stimula sentimentele de dragoste, echilibru, armonie, pace, speranță, dezvoltare și vindecare. Pentru că verdele se găsește peste tot în natură, este folosit adesea pentru a simboliza forțele prospere ale universului. Culoarea ne amintește că vom avea întotdeauna suficient din orice. Este o opțiune bună pentru decorarea bucătăriei sau a sufrageriei, fiind deopotrivă liniștitoare și energizantă.

Albastrul pentru pace interioară:
Albastrul încurajează pacea interioară și urmărirea idealurilor. Stimulează inspirația, creativitatea, înțelegerea spirituală, credința și devotamentul. Un mediu propice pentru amabilitate, satisfacție, răbdare și pace. Pentru că există foarte puține alimente care să fie în mod natural albastre, poți încerca să bei apă dintr-un pahar sau dintr-o sticlă albastră. Apa va absorbi energia puternică a culorii și o va transfera în organismul tău. O altă sugestie ar fi să pui mâncarea într-un bol de sticlă albastră.

Titlul este disponibil în magazinul online curteaveche.ro la prețul de 53 lei.