PSIHOTERAPEUT.ANGELICA.NAGHEN

Mereu în căutarea echilibrului interior, a performanţei, a mecanismului de trecere de la motivaţia extrinsecă la cea intrinsecă, Angelica Naghen îi invită pe oameni la discuţie, ajutându-i să îşi consolideze imaginea de sine şi să găsească răspuns la întrebările cele mai complexe, exerciţiu în urma căruia învaţă să privească viaţa cu încredere.

  “Le spun întotdeauna clienților mei să se aștepte să-i conduc la izvor, iar de băut vor bea singuri!” este unul dintre motto-urile după care se ghidează Angelica Naghen în viaţa ei profesională, psihoterapeut cu o vastă experienţă în lucrul cu oamenii, tradusă în cei peste 19 ani de provocări, în care a reuşit să găsească resurse şi răspunsuri pentru gestionarea eficientă a diferitelor situații de viață.

Invitată la workshopul “ Cum să eviţi un refuz în afaceri”, care va avea loc pe 26 martie, în cadrul târgului de carte Kilipirim, Angelica Naghen va vorbi alături de Silviu Sergiu, redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei, despre ce probleme putem întâmpina într-o discuție de afaceri, oferind participanţilor o serie de sfaturi practice pentru eliminarea unui posibil refuz.

11072980_985290991489001_1647064043_n

Cât de importantă este tonalitatea vocii, cum să ne prezentăm ideile în cadrul unei discuţii de afaceri, cum putem îmblânzi publicul prin puterea cuvintelor, de ce e important limbajul nonverbal şi ce putem face pentru îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare şi persuasiune sunt doar câteva din subiectele pe care le vor aborda invitaţii, pornind de la cartea “Cum să eviţi un refuz în afaceri” de Harlan Goerger şi Vincent Harris.

Intrarea la acest eveniment este liberă. Cei care sunt pasionaţi de vânzări şi afaceri, dar şi de domeniul dezvoltării personale sunt aşteptaţi să se bucure de cele 45 de minute petrecute în compania unor specialişti avizaţi în două importante domenii de activitate: psihologia şi presa scrisă.

Volumul “Cum să eviţi un refuz în afaceri”, apărut în Colecţia „Cărţi Cheie“ este deja cunoscut publicului; şi de curând a fost distribuit de revista Capital şi Curtea Veche Publishing la toate chioşcurile de ziare din întreaga ţară, la preţul special de 14,99 lei. Ediţia de primăvară a târgului de carte Kilipirim le oferă participanţilor şansa de a intra în posesia cărţii şi de a lua parte la un workshop dedicat unor teme de interes general, susţinut de Angelica Naghen şi Silviu Sergiu.

Toţi cei care i-au călcat pragul cabinetului de Psihoterapie Pozitivă și Cognitiv-Comportamentală au înţeles că succesul rezultă din pasiune şi profesionalism, două cuvinte care caracterizează activitatea de zi cu zi a Angelicăi Naghen.