Sărbătorim venirea primăverii cu mari reduceri de preț, titluri captivante și surprize dulci. Fiecare achiziție de carte făcută pe www.curteaveche.ro în perioada 1-8 martie vine la pachet cu o ciocolată fină și savuroasă de la Rausch!

*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Banner-Rausch-homepage

Iată câteva dintre titlurile pe care le recomandăm între 1 și 8 martie:

978-973-669-644-2_5Pentru femeile care știu că sunt unice: “O femeie” de Péter EsterházyÎn această „enciclopedie erotică“, autorul sugerează cu mare subtilitate şi ironie că nu există nimic comun în întâmplările amoroase, ba mai mult, că nici măcar nu există întâmplări amoroase. Există pur şi simplu întâmplări şi stări incalculabile pe care femeia şi bărbatul le înfăptuiesc şi le trăiesc în numele dragostei.

femeile_lui_lazar_cop_1Pentru femeile care cred în iubire – “Femeile lui Lazăr” de Maria Stepnova – Iubirea ne salvează. „Unul dintre cele mai bune romane ale ultimilor douăzeci de ani” (Zahar Prilepin) ne prezintă viața unui om de știință genial din perspectiva femeilor din viața lui. Ce alegem, puterea sau iubirea, și cu ce costuri? Romanul este scris într-un stil absolut încântător, de o forță comparabilă cu cea a marilor romane clasice rusești.

978-973-669-500-1_4Pentru femeile pragmatice: “Femeie bogată” de Kim Kiyosaki – Ceea ce funcţiona în cazul mamelor şi bunicilor noastre nu mai merge în cazul nostru, al fiicelor şi nepoatelor. A sosit vremea ca femeile să îşi gestioneze cu mai mare înţelepciune banii și să-şi câştige independenţa financiară… fără a mai depinde de un bărbat, de familie, de o corporaţie anume sau de guvern pentru a avea grijă de ea.