În luna februarie, sărbătorim dragostea și te premiem dacă alegi să îți exprimi iubirea prin cărți. Te așteptăm pe site cu reduceri de preț și o selecție de cărți captivante despre iubire, pline cu iubire. Fie că preferi literatura contemporană, fie că ești interesat să afli mai multe despre relațiile de cuplu sau să te cunoști mai bine pe tine și pe cei din jur, cu siguranță vei găsi ceva potrivit pentru tine sau pentru cei dragi.

Orice comandă de peste 120 lei plasată pe site-ul nostru între 1 și 28 februarie îți crește șansele de a câștiga una dintre cele două tablete 3G de la UTOK. Stai cu ochii pe curteaveche.ro și vei afla dacă ești unul dintre câștigătorii celor două trageri la sorți, de pe 16 și 28 februarie 2015. Extragerea câștigătorului se va face pe site-ul random.org.

Îți recomandăm cu drag Trupuri divine de Guillermo Cabrera Infante, Fericit fără motiv – 7 paşi pentru a obţine fericirea interioară – de Marci Shimoff și Carol Kline, Ce zic bărbaţii, ce înţeleg femeile de Linda Papadopoulos, De ce bărbaţii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste de Allan & Barbara Pease sau Scrisorar de Mihail Şişkin. Lista completă a titlurilor cu reducere de până la 43% o poți găsi aici.

campanie-feb-banner-homepage