Joi, 27 noiembrie 2014, Curtea Veche Publishing a lansat, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, DVD-ul “Cuvântul Regelui” realizat de Marilena Rotaru. Evenimentul a avut loc în prezența Alteței Sale Regale Principesei Maria a României.

Au luat cuvântul doamna Marilena Rotaru, domnul Grigore Arsene, director al Curtea Veche Publishing, domnul profesor doctor Nicolae Constantinescu și domnul Ionuț Gherasim, director executiv al Fundației Corneliu Coposu.

DVD-ul “Cuvântul Regelui” face parte din colecția “Cărți regale” și cuprinde o serie de dialoguri cu Regele Mihai realizate de Marilena Rotaru în perioada 1991–1995, secvențe din încercările Majestății Sale de a reveni în România (1990 și 1994), vizita de Paște din 1992 la Putna, București și Curtea de Argeș, precum și câteva momente din evenimentele și spectacolele realizate la Ateneul Român, cu participarea unor personalități de prim rang ale societății românești: Ion Zamfirescu, Alexandru Paleologu, Dan Grigore, Sorin Dumitrescu.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

Principesa-Maria-Lansarea-dvd-ului-Cuvantul-Regelui-BCU-27-noiembrie-2014-c-Casa-MS-Regelui-foto-Daniel-Angelescu-11

Principesa-Maria-Lansarea-dvd-ului-Cuvantul-Regelui-BCU-27-noiembrie-2014-c-Casa-MS-Regelui-foto-Daniel-Angelescu-4

Principesa-Maria-Lansarea-dvd-ului-Cuvantul-Regelui-BCU-27-noiembrie-2014-c-Casa-MS-Regelui-foto-Daniel-Angelescu-5

Principesa-Maria-Lansarea-dvd-ului-Cuvantul-Regelui-BCU-27-noiembrie-2014-c-Casa-MS-Regelui-foto-Daniel-Angelescu-6

Principesa-Maria-Lansarea-dvd-ului-Cuvantul-Regelui-BCU-27-noiembrie-2014-c-Casa-MS-Regelui-foto-Daniel-Angelescu-9