CREATIVE EST #0, PRIMA EDIȚIE A UNUI FESTIVAL DEDICAT INDUSTRIILOR CULTURALE ȘI CREATIVE

Design, artă contemporană, muzică, film și tehnologie. Pe scurt, industrii culturale și creative care pot să transforme România într-o nouă forță regională, creativă și financiară, în sud estul Europei, până în anul 2030.

Sâmbătă și duminică, pe 6 și 7 septembrie, la Grădina Botanică din București, peste 30 de branduri locale te așteaptă într-un festival unic ca să-ți spună povestea lor și să îți arate cum poți transforma o idee creativă într-un business de succes. Efervescenți, dinamici și dedicați misiunii lor, ei fac parte din noul val creativ din România.

Saga Film, Molecule F, Turific, Cai Verzi, Autor, Pegas, Intro, Bucharest Design Center, Dizainăr, Artmark și mulți alții sunt doar o parte dintre creatorii români care te așteaptă cu lucruri de calitate și cu povești care să te inspire.

În plus, vei putea să participi la discuții cu specialiștii din domeniul creativ din România și la workshop-urile interactive și distractive prin intermediul cărora vei putea înțelege ce înseamnă creația contemporană.

Fiecare zi de festival se va încheia cu proiecții de film și concerte live. Trupa Byron te așteaptă într-un performance cu suflet, în timp ce partea de film va fi asigurată de echipa de la ShortsUP cu scurtmetraje despre industrii culturale și creative.

Prețul unui bilet este de 30 de lei pe zi sau 50 de lei abonamentul pentru weekend.

Biletele și abonamentele sunt disponibile online pe eventim.ro, în rețelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo și în librăriile Humanitas și Cărturești.

Creative Est #0 este un eveniment pionierat prin care Asociația ORICUM se dedică, în continuare, promovării industriilor culturale și creative din România și dezvoltării economice prin creativitate. Misiunea Asociației ORICUM este să pună România pe harta industriilor culturale și creative din estul Europei, precum și de a poziționa estul Europei ca un viitor hub global de industrii creative.

Industriile culturale și creative reprezintă unul dintre cele mai dinamice sectoare din economia României, ele contribuind cu peste 6% la economia țării.

CreativeEst_Visual-01

Creative Est #0 este un eveniment organizat de Asociația ORICUM cu sprijinul Universității București, susținut de Garanti Bank, provoked by Grolsch și cu sprijinul Golden Horse.

 

Urmărește prima ediție a Creative Est #0 pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Pentru mai multe informații, o poți contacta pe Andreea Vasile, PR Asociația ORICUM, la adresa de e-mail andreea@oricum.ro și la telefon 0723.386.770.