Este timpul ca adevărații fani ai lui Jamie să iasă în față!  Luna Jamie Oliver continuă, așa că vă invităm la concurs alături de TV Paprika.

În perioada 18-31 august 2014 așteptăm de la voi fotografii prin care demonstrați că sunteți fani adevărați, citiți și gătiți după cărțile lui Jamie. Așteptăm o fotografie, maxim două, într-un e-mail cu subiectul “Concurs Jamie Oliver – prenume și nume participant” (ex: “Concurs Jamie Oliver – Maria Popescu”), pe adresa concurs@curteaveche.ro. Vă rugăm să trimiteți un singur e-mail/participant și să precizați numele complet și un număr de telefon la care puteți fi contactat. Se califică în concurs e-mailurile care conțin una dintre variantele de mai jos:

1. O fotografie în care apăreți alături de orice carte de Jamie Oliver publicată în România (puteți vedea aici colecția Jamie Oliver de la Curtea Veche Publishing).

2. O fotografie cu o rețetă gătită după una dintre cărțile lui Jamie Oliver, alături de cartea în care a fost publicată (ediția în limba română), specificând numele rețetei în e-mail.

3. O fotografie cu o rețetă gătită de dumneavoastră după una dintre cărțile lui Jamie Oliver publicate în limba română, specifind în e-mail numele rețetei și titlul cărții de unde ați preluat-o.

CE PUTEȚI CÂȘTIGA:

Premiul I – 1 set de extinctoare de ulei și oțet TV Paprika + 1 set de sare și oțet din metal TV Paprika + (la alegere) orice carte din colecția Jamie Oliver de la Curtea Veche Publishing aflată în stoc pe site-ul www.curteaveche.ro + 1 set Jamie Oliver format din “Întoarcerea bucătarului care se dezbracă de… secrete (nr. 10)” și “Zile minunate cu bucătarul care se dezbracă de… secrete (nr. 11)“;

Premiul II – 1 tablou “Să gătim cu Jamie” + volumul “Să gătim cu Jamie” de Jamie Oliver + 1 set Jamie Oliver format din “Întoarcerea bucătarului care se dezbracă de… secrete (nr. 10)” și “Zile minunate cu bucătarul care se dezbracă de… secrete (nr. 11)“;

Premiul III – 1 set set de sare și oțet din metal TV Paprika + 1 set Jamie Oliver format din “Întoarcerea bucătarului care se dezbracă de… secrete (nr. 10)” și “Zile minunate cu bucătarul care se dezbracă de… secrete (nr. 11)“.

collage1

Desemnarea câștigătorilor se face pe baza unei trageri la sorți cu ajutorul site-ului random.org. Numele acestora vor fi anunțate până pe data de 3 septembrie 2014 în acest articol și pe pagina de Facebook Curtea Veche Publishing. De asemenea, câștigătorii vor fi contactați telefonic sau prin e-mail. În cazul în care aceștia nu vor răspunde până la data de 10 septembrie 2014, Curtea Veche Publishing își rezervă dreptul de a reporta premiile.

Prin trimiterea fotografiilor la adresa de e-mail menționată mai sus, vă exprimați acordul ca acestea să intre în posesia editurii, cu posibilitatea ca ele să fie făcute publice în cadrul campaniei de promovare a colecției Jamie Oliver.

În plus, comandând în luna august 2014 orice carte în ediție premium semnată de Jamie Oliver profitați de reducerea de 25% oferită pe www.curteaveche.ro și primiți, în limita stocului disponibil, un rețetar de buzunar cu hanger de telefon sau chei de la TV Paprika!

Mult succes!

LATER EDIT (2 septembrie 2014):

Suntem bucuroşi să anunţăm câştigătorii concursului, care vor fi contactaţi pentru detalii privind intrarea în posesia premiilor.

Mulţumim tuturor pentru participare!

Premiul I – Cornel Bratu:

premiul 1_bratu

premiul 1

Premiul II – Ana-Florina Fecioru:

Ana Florina Fecioru premiul 2premiul 2 validat

Premiul III – Ramona Chiţa:

ramona chita premiul 3

premiul 3