banner 1024x1024 px

Curtea Veche Publishing și Paprika TV dau startul ”Lunilor Jamie Oliver”, dedicate bucătarului britanic și stilului de viață sănătos pe care acesta îl promovează prin cărțile și emisiunile sale. Între 14 iulie și 31 august, fanii lui Jamie Oliver și toți cei interesați de o alimentație corectă și delicioasă pot profita de reduceri de 25% la cărțile sale și pot câștiga premii marca Jamie Oliver.

Vrei să-ţi înnoieşti cunoștințele culinare, să înveţi o mulţime de reţete noi sau să găteşti bunătăţi în timp foarte scurt? Atunci poți avea șansa să profiți de reducerea de 25% oferită pe www.curteaveche.ro pentru toate cărțile lui Jamie Oliver. Mai mult, săptămânal poți câștiga premii tematice. Pe pagina de Facebook www.facebook.com/CurteaVechePublishing și aici, pe blog, vor avea loc concursuri săptămânale, iar pe  www.facebook.com/tvpaprikaromania participanții pot câștiga premii, trimițând o fotografie cu orice reţetă din cărțile lui Jamie pe care au încercat-o acasă.

Găteşte cu Jamie şi poţi câştiga cărţi cu Jamie de la Curtea Veche Publishing și premii oferite de TV Paprika: seturi de extinctoare de ulei și oțet și seturi de sare și piper din metal. În plus, comandând în luna august orice carte în ediție premium semnată de Jamie Oliver primești, în limita stocului disponibil, un rețetar de buzunar cu hanger de telefon sau chei de la TV Paprika! Durata promoției: 14 iulie – 31 august 2014.

DSC_1414Porneşte într-o călătorie alături de Jamie şi vei afla detalii cu privire la modul şi timpul de preparare a unor mâncăruri pline de savoare, dar şi trucuri din bucătărie. Fie că găteşte pentru familie, prieteni, îşi alege un anotimp, un ingredient, o ţară sau găteşte în timp record, Jamie zâmbeşte tot timpul şi se simte cu adevărat în largul său în emisiunile de la TV Paprika, care corespund cărților publicate la Curtea Veche Publishing, precum “Gătește în 30 de minute cu Jamie, „Gătește în 15 minute cu Jamie ”.

În tot ceea ce prepară Jamie găsim pasiune, dragoste, atenţie deosebită asupra gustului şi modului de prezentare. Reţetele lui simple au reuşit să influenţeze modul şi stilul de viaţă a milioane de  oameni. Campaniile caritabile şi încercarea de a influenţa alimentaţia copiilor în şcolile din SUA, Marea Britanie şi Austria, l-au făcut şi mai apreciat la nivel mondial.