Multumim din suflet celor care s-au alaturat noua pentru salvarea unei edituri de la distrugere! Avem in prezent o multime de membri dupa nici 12 ore de la infiintarea grupului, multumim pentru sustinerea de aseara si azi din fata CVP, multumim pentru sustinerea prin mesaje si statusuri de informare.

Intr-o tara in care presa este o “amenintare” pentru stat- retelele sociale sunt mai greu de oprit. Astazi ne-am intalnit din nou, intr-un numar mult mai mare, sa protestam pasnic: citind carti de la editura Curtea Veche si sustinand prin IQ nu KG continuarea unui demers legal pentru salvarea Curtea Veche.

Chiar daca afara a fost o caldura cu greu suportabila, iubitorii cartilor s-au adunat intr-un numar foarte ridicat pentru a fi alaturi de noi la flas mob-ul organizat in fata editurii. Si partea cea mai “imbucuratoare” este ca si-au facut intr-un sfarsit si politistii aparitia. Si-au facut datoria si au incercat starpirea infractorilor! Adica a noastra, a protestatarilor, bineinteles! Oricum e de bine, pentru ca s-au autosesizat:)) si au comis un nou abuz…i-au confiscat unui participant la protest buletinul de identitate….pentru ca facea fotografii (pardon..adica pentru ca asa au vrut ei).

Mai jos aveti cateva fotografii de la flas mob-ul de azi, precum si unele cu domnii carturari. Urmeaza si altele in curand… Cum v-am promis deja, va tinem la curent!