Ca în fiecare an, în luna noiembrie ne întâlnim la Gaudeamus! În perioada 25–29 noiembrie, adică de miercuri până duminică, vă aşteptăm la standul Curtea Veche Publishing, în Pavilionul Central, în acelaşi loc ca şi până acum. De miercuri până vineri ne găsiţi între orele 11:00–20:00, sâmbătă în intervalul orar 10:00–20:00, iar duminică între orele 10:00–16:00. Ne întâlnim cu drag, la Curtea Veche!

 

 După cum v-a obişnuit deja, Curtea Veche Publishing oferă şi de această dată reduceri substanţiale şi promoţii, special gândite pentru a vă satisface dorinţele şi pentru a acoperi cât mai multe domenii de interes. Veţi putea achiziţiona volumele preferate cu discount-uri ce ajung până la 50%. De asemenea, venim cu noi pachete de cărţi cuprinzând mai multe titluri dintr-o colecţie (cum ar fi seria Jamie Oliver), pachete pentru care veţi beneficia de scăderi consistente de preţuri. Iată deci o ocazie excelentă de a vă completa biblioteca proprie cu titlurile preferate, cu atât mai mult cu cât veţi avea la dispoziţie volume ale căror preţuri încep de la 3 lei.

 

Curtea Veche Publishing le aduce cititorilor săi, la Gaudeamus, volume ce reprezintă noutăţi editoriale absolute. Sunt cărţi ce s-au bucurat de un mare impact internaţional – originale, îndrăzneţe, adevărate piese de colecţie. Vom continua seria apariţiilor din colecţia Daniel Goleman, ce s-a bucurat întotdeauna de un mare succes, cu un nou volum: Inteligenţa ecologică. Volumul Tăiţei chinezeşti, semnat de Ma Jian, ne prezintă China comunistă ca o bucătărie în care se amestecă ingredientele din care va rezulta o istorie crudă, anecdotică şi suprarealis.

Misha Glenny, autorul cărţii Crime fără frontiere, şi Tvrtko Vujity, autorul cărţii Călătorii în infern, vor fi prezenţi pentru lansarea volumelor lor şi pentru întâlnirea cu publicul român – la Gaudeamus, unde îi aşteptăm pe toţi cititorii noştri!