Curtea Veche Publishing îşi aşteaptă toţi cititorii la Târgul de carte, muzică şi film Kilipirim, ediţia de toamnă 18-22 noiembrie 2009 la Galeria Dalles (Bd-ul Nicolae Bălcescu nr.18). Iubitorii de carte sunt aşteptaţi cu volume la preţuri de “kilipir”, create special pentru a satisface toate gusturile şi nevoile şi mai ales, gândite pentru buzunarul tuturor. O ocazie excelentă de a vă completa colecţia dumneavoatră cu titlurile preferate, beneficiind de reduceri substanţiale, cu preţuri începând de la 3 lei.

Curtea Veche Publishing are un portofoliu care acoperă o mare varietate de domenii: dezvoltare personală, self-help, business, literatură motivaţională, educaţie financiară şi socială (segmente pe care este lider de piaţă), literatură universală contemporană, terapie familială şi de cuplu, ştiinţe sociale şi politice, psihologie, sănătate şi nutriţie, cărţi pentru copii, volume adresate femeilor, relaţii publice internaţionale, etc.

Poate fi Carnegie, Kiyosaki, Goleman, Pamuk, Kurkov, De Bono, Pease, Sorokin,  Jamie Oliver… Tu ce cărţi alegi să îţi cumperi la super-preţuri??