REAL CABINETE PORTUGUES DE LEITURA, RIO DE JANEIRO

REAL GABINETE PORTUGUES DE  LEITURA RIO DE JANEIRO

 

 

Curtea Veche Publishing doreşte să facă o tradiţie din cadourile şi surprizele pe care le oferă cititorilor săi. Având în vedere perioada dificilă pe care suntem cu toţii nevoiţi să o traversăm, ne-am gândit că ar fi o idee foarte bună să le oferim în continuare cititorilor noştri posibilitatea de a-şi achiziţiona volumele favorite la un preţ promoţional.

ŞTIAŢI CĂ LA CURTEA VECHE VĂ TRANSPORTĂM GRATUIT VOLUMELE COMANDATE?

Costurile de livrare sunt zero, indiferent de valoarea comenzii, în cazul în care alegeţi sistemul de plată prin intermediul cardului; pentru plata ramburs se percepe o taxă minimă în valoare de 3 lei.

La Curtea Veche, lunea e mai ieftin!

 În fiecare luni, din zori şi până-n miez de noapte poţi comanda pachetul – vedetă la un preţ promoţional. Poate fi Kiyosaki, Goleman, Carnegie, Pamuk, Pease – însă îl veţi găsi la cel mai mic preţ de pe piaţă, cu o reducere de 30%!

Specialitatea de vineri…Jamie Oliver!

În fiecare vineri, timp de încă 17 săptămâni, Curtea Veche Publishing aduce cititorilor săi noi surprize! Puteţi achiziţiona, doar de pe site-ul editurii, oricare dintre volumele cu Jamie Oliver la un preţ special: 60 lei! Fie că doreşti să hoinăreşti cu Jamie prin Italia, să mergi la el acasă sau să devii un bucătar mai bun, acum ai toate aceste variante la dispoziţie.

Curtea Veche Publishing vă pune la dispoziţie, în exclusivitate, “tratatele gastronomice” ale maestrului Jamie Oliver. Volumele acestuia nu seamănă cu nicio altă carte de bucate! Ele conţin reţete unice, dezvoltate şi personalizate de către chef-ul britanic.

Jamie Oliver este verde. Este organic. Este ideea de consum alimentar pe care o susţinem şi o încurajăm nu doar prin volumele publicate până acum, ci şi prin campania desfăşurată alături de Jurnalul Naţional: Bucătarul se dezbracă…de secrete! (The Naked Chef).

 Weekend-ul reducerilor la Curtea Veche!

Special pentru voi, am gândit Weekend-urile cu reduceri speciale, de 30%, pentru colecţia sfârşitului de săptămână. Nu vă rămâne de făcut decât să fiţi cu ochii pe site-ul nostru pentru a vedea Colecţia Weekend-ului!

Promoţia începe cu weekend-ul 14-15 noiembrie, iar prima colecţie care va putea fi achiziţionată cu o reducere de 30% este Să fii sănătos. De asemenea, făcând o mică excepţie pentru acest început de promoţie, vă voi divulga şi care este cea de-a doua colecţie la reducere, pe care o veţi putea achiziţiona la preţuri speciale doar în datele de 21 şi 22 noiembrie: Profit.

Curtea Veche Publishing – Începi să afli!