Psihonautica_mare<<“Welcome to psychonautica, the first site specialized into mind travels.” Apoi urmau o serie de explicatii.

“Prima viteza psihica este de 10 la puterea 18 biti pe secunda, aproximativ de zece ori capacitatea de procesare a unui creier obisnuit. Ea ti-a permis sa ajungi pe acest site. Nu e mare lucru. Doua-trei doze de speed, niste reflexe bune si iata-te aici. Numai ca de-abia daca ajungi sa depasesti a doua viteza psihica, adica 10 la puterea 19 biti pe secunda poti incepe sa calatoresti cu adevarat. Dar pentru asta drogurile nu-ti vor folosi la nimic. “

“Pentru ca sa incepi initierea trebuie sa ai o chemare speciala pentru asta. Depasirea celei de-a doua viteze psihice nu este pentru vanatorii de recorduri sau de senzatii tari, ci doar pentru aceia pentru care calatoriile interioare reprezinta o vocatie.”

M-am apucat imediat de treaba. Mintea mea invata sa se miste din ce in ce mai repede. Puteam acum sa vad fara probleme bataile aripilor unor muste si sa disting fiecare nota in cea mai complexa cacofonie sonora.

La inceput, antrenamentul consta in deprinderea de a gandi fara cuvinte. Odata ce te apropii de a doua viteza psihica, gandirea in cuvinte devine un sir ininteligibil de genul “numaipotsagandescpentrucanustiuundesapunvirgula”.

Imi comandasem cinci flat screenuri cu ecranele rotunde ca niste hublouri de vapor, izolasem toate ferestrele si in apartament nu mai patrundea niciun zgomot din exterior. Toti peretii erau dublu capitonati si draperii groase de catifea neagra ecranau lumina complet. Mi-am creat toate conditiile ca sa progresez nestingherit.

In bezna din camera de lucru, cele cinci monitoare straluceau ca niste bucati de gheata albastrui, dand incaperii un aer rece si misterios. Si eu ca un eschimos stand acolo si pescuind informatii. You have to fall for it, man.>>

Lansare Psihonautica, 7 octombrie 2009, ora 18:00,  Ceainaria Carturesti (Arthur Verona), Paul Doru Mugur, Angelo Mitchievici, Razvan Mihai Nastase, Adrian Buz.  Suna bine?

Daca da, atunci va asteptam alaturi de noi. Oricum, o sa mai postez informatii despre cartea de fata, deoarece chiar merita atentia noastra.

Asadar, pana la postul urmator,…