Am placerea sa va invit la lansarea volumului “Relatii publice: strategii si tactici”, coordonat de profesorul Dennis L. Wilcox, care va avea loc chiar in prezenta autorului. Cartea a aparut ca urmare a colaborarii dintre Editura Curtea Veche si revista COMUNIC@TII Mobile. Lansarea va fi urmata de o sesiune de autografe.

 

Dar sa o luam cu inceputul…

 

Cine e Wilcox? Revista PRWeek l-a clasat in topul primilor zece profesori din SUA. De asemenea, este director School of Journalism & Mass Communication, in cadrul Universitatii San Jose, cea mai cunoscuta facultate de profil din California de Nord.

 

Deseori numita si biblia PR-ului, cartea le este cunoscuta in special studentilor si specialistilor din domeniul relatiilor publice, datorita nenumaratelor referiri facute de profesori in timpul cursurilor sau prin faptul ca se gaseste in lista de bibliografie. Intotdeauna cartea lui Wilcox intra in categoria “must read” pentru cei care doresc sa profeseze in domeniul comunicarii.

 

Pe langa partea teoretica (foarte bine documenatata si structurata) avem la dispozitie numeroase studii de caz, indrumari practice si aplicatii. Si nu sunt analizate de oricine, ci de unul dintre cei mai importanti profesori de relatii publice din prezent. Adeseori se spune ca partea practica nu poate fi suplinita doar de cunostintele teoretice. TRUE. Tocmai de aceea, cartea este si mai valoroasa. 65% din total cuprinde doar exemple practice. Cum a actionat echipa de PR a lui Bill Clinton in contextul scandalului Lewinsky? Cum a fost gestionata schimbarea de imagine a Printului Charles sau cum o fi sa faci PR in Republica Populara Chineza? Abordarea si depasirea situatiilor de criza in companii precum Ford sau Firestone, sau gafele uimitoare ale gigantilor Coca Cola, Microsoft sau Exxon??? Toate raspunsurile le gasisti in cartea pe care tocmai v-am prezentat-o!!!

 

Mda… Ca de obicei, m-am luat cu vorba si am uitat sa va spun unde si cum aveti ocazia sa il intalniti pe profesorul Wilcox!! Si acum vine o mare surpriza! Sunt organizate doua evenimente cu ocazia vizitei domniei sale.

 

Asadar…..

 

1. Pe data de 23 septembrie 2009, incepand cu ora 12:00, la catedra de Comunicare si Relatii Publice a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti (str. Edgar Quinet, nr. 5-7).

 

2. Pe data de 24 septembrie 2009, incepand cu ora 18:00, La Galeriile Galateca din cadrul Bibliotecii Centrale Universitare (str. C.A. Rosetti, nr. 2-6), in cadrul unei dezbateri despre modul in care poate ajuta PR-ul in contextul actualei crize economice. Dezbaterea va fi urmata de o sesiune de autografe.

 

Si daca tot sunt la capitolul surprize, atunci am marea placere de a va informa ca studentii si profesorii vor putea achizitiona volumul cu o reducere de 25%.

 

Va asteptam cu drag!