Salut,

Inca de la inceputul saptamanii, anuntam pe Twitter o noua lansare, care va avea loc maine, 29 aprilie, la Clubul Taranului (MTR), incepand cu ora 18.00. Iar cartea-vedeta a lansarii de maine este “Branding Romania. Cum (ne) promovam imaginea de tara”. Alaturi de autoare, Alina Dolea si Adriana Tarus, printre oaspetii de onoare de maine se numara Oana Marinescu – Directorul General pentru Diplomatie Publica in cadrul MAE, Dorina Gutu – lector univ. dr. la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA, Cristian Pantazi – redactor sef la Hotnews si Costi Rogozan – editor-sef la Cotidianul.

Vedeti, invitati numai unul si unul:).

In paginile “Branding Romania” veti gasi analizate principalele campanii de brand de tara care s-au desfasurat pana acum. De la “Eterna si fascinanta Romanie” pana la “Brandul de turism al Romaniei”, cu fiecare pagina intoarsa veti afla ce am incercat sa promovam in afara si nu a avut succes, dar si ce are potential si ar putea fi exploatat in viitoarele campanii. “Branding Romania. Cum (ne) promovam imaginea de tara” este, asa cum spuneau si autoarele, mai degraba un punct de plecare pentru viitoarele campanii decat “o lectie despre brand” ori “o culegere de bune practici pentru crearea unui brand de tara pentru Romania”.

Previzionam discutii aprinse maine, avand in vedere si recenta lansare a sloganului noii campanii “Romania – the land of choice”. Asadar, va asteptam cu mare drag alaturi de noi maine, ora 18:00, Clubul Taranului, MTR.

🙂