Bine ne-am regasim,

E foarte sugestiva coperta acestui titlu. Un ghem de ata incurcat. Si acum ce facem?

Simplu:  Se ia carte,  se deschide la pagina 13 – interesanta coincidenta 🙂 si se prucede la lecturare. Puteti sari peste Multumiri, dar musai sa nu ratati introducerea.

Timothy Butler – autorul cartii si director al Centrului pentru dezvoltarea carierei la Harvard Business School – impreuna cu Dr. James Waldroop a dezvoltat program online interactiv vizand consilierea in cariera, CareerLeader. CareerLeader este in prezent folosit de peste 400 de programe MBA si corporatii din intreaga lume.

Dar sa revenim la carte. Ea introduce o noua perspectiva asupra dificultatilor pe care le intampinam zilnic in diverse activitati pe care le intreprindem.  Si cum nu putem ramane impotmoliti , Butler ne spune ca drumurile infundate nu ar trebui privite ca fiind demoralizante, ci dimpotriva acestease pot transforma in cea mai mare provocare a noastra.

Nicidecum un ghid cu solutii predefinite, ci mai degraba o carte utila, care sa ofere cititorilor – adica dumneavoastra- o serie de sfaturi care sa va ajute sa va atingeti scopurile propuse.

Sunteti in impas?

Transformati obstacolele in oportunitati:)!

cum-iesim-din-impas_tim-butler