Buna dimineata …sau mai degraba ziua:),

N-are momentan titlu!

Poftim???  V-am confuzat de tot, asa-i?

Nicio problema. De indata va dumerim:). N-are momentan titlu este in fapt titlul noii carti semnate de Mihnea Rudoiu. Si iata mai multe detalii:

Iconoclast ca şi precedentele – A toi, cuando tu no estas (2005) şi Micul Abelardy. Viaţa şi opera (2007), al treilea op al lui Mihnea Rudoiu, N-are momentan titlu, se prezinta ca disertaţie, pe alocuri cvasidelirantă, a existenţei unui individ de 30 de ani, Ralph Thomason, un fost elev militar „din rândul al doilea al celui de-al treilea pluton al companiei a VIII-a al celui de-aldoilea batalion”, amator de relaţii cu schimb de feromoni pe site-ul www.jumatatea-ta-e-aici-si-nicaieri-altundeva.com (nu incercati sa accesati ca nu exista site-ul:D), dat afară din rândul cadrelor militare pentru anumite scapari fiziologice  şi ajuns in inchisoare după ce si-a varsat naduful pe actualul iubit nasol (pe care paradoxal il cheama Supersexy) al fostei sale dulci consoarte .

In N-are momentan titlu acest stil la persoana a doua fiind mult mai energic, naratorul neezitand să se posteze în fata cititorului cu intrebari de genul: « ma urmaresti ? », « ai inteles chestia asta”?.

n-are-titlu_mihnea-rudoiu_final


Lectura placuta:)!