Azi, ne-am strans cu mic cu mare in jurul unei mese pentru – ia ghiciti ! – o sedinta de redactie:D! Sau pentru “congres” , ca sa o citam pe Andreea:).

Si cum sedintele de redactie lasa impresia unor sedinte lungi si plicticoase, am sa va dau versiunea funny aditionata cu ceva hinturi despre ceea ce avem noi bun pentru voi pentru urmatoarea perioada .

Doru (lui trebuie sa ii multumim pentru cartile lui Kiyosaki si pentru celelalte titluri din domeniul business:D ) ne-a mai povestit un pic despre cartea The Long Tail si de ce este atat de tare : pentru ca e scrisa de directorul de la WIRED, apoi pentru ca rastoarna faimosul mit de 80- 20 care guvernase business-ul pana acum . Ba mai mult, cartea “a influentat si continua sa influenteze gandirea strategica a Google” – asta nu a mai spus-o Doru, a spus-o chiar Eric Schmidt, CEO Google:).

Sooo, bloggeri good news pentru acest an de la Curtea Veche:D! Mai sunt si alte titluri faine, dar nu am vrea sa ii stricam surprizele lui Doru!

Apoi, Adrian Buz (el se ocupa de Byblos) ne-a spus sa va transmitem ca la inceputul lunii februarie o sa avem pentru voi un titlu semnat de Joyce Carol Oates, numit Fiica groparului, apoi W.G. Sebald cu Austerlitz , tot pe atunci.

Iar pentru cititori pasionati de Bolano, o veste buna: romanul “Putas asesinas“a fost tradus si la noi si va aparea in martie sub numele “Tarfele asasine”.

Mihaela, redactorul nostru sef:), e incantata ca vom putea sa publicam pentru prima data in Romania un album prezentand intreaga familie regala. Va fi un album pe cinste, cu o grafica deosebita si cu un continut la fel de special!

Mai sunt multe surprize, pe care inca nu le dezvalui. Keep an eye pe blog pentru ca vom reveni cu alte noutati legate si de celelalte aparitii editoriale.

P.S. Cu aceasta ocazie, v-am facut cunostiinta si cu o parte a echipei din backstage-ul Curtea Veche:)!

Lectura placuta!